Színműveletek

BEMUTATKOZÁS

A Színház- és Filmművészeti Egyetemen 2014-ben indult drámainstruktor szakon művészetközvetítéssel, színházi neveléssel és kulturális szervezéssel foglalkozó fiatal szakemberek tanulnak. A SzínMűVeletek az Ódry színpad színházi nevelési műhelye, amit az első évfolyam hozott létre 2015-ben.

A műhely egy olyan platform, ahol az aktuális drámainstruktor osztályok bemutatják drámajátékos foglalkozásaikat és az Ódry Színpadon futó előadásokhoz készített színházi nevelési programjaikat.

A drámajátékos foglalkozások között van, ami az egyetem épületében kerül megrendezésre. Ezek előre meghirdetett alkalmak, szerepelnek az Ódry Színpad havi műsorában és jegyvásárlással látogathatók. Továbbá vannak olyan iskolás csoportoknak szánt programjaink is, amiket a meghívó iskolákba viszünk el, a tanórai keretekhez igazodva.

Célunk, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemen a színházi nevelési programokat hagyománnyá, megszokott és szívesen választott kultúraközvetítő tevékenységgé tegyük, s minél több fiatalt és felnőttet megszólítsunk a drámapedagógiai módszerek sokszínű alkalmazásával.

 

A program az NKA támogatásával valósul meg.

További elérhetőségek:
https://www.facebook.com/szinmuveletek

szinmuveletek@gmail.com
https://instagram.com/szinmuveletek/